AN0030

AN0030

€ 79,50

Beschikbaarheid: Op voorraad
Excl. BTW: € 65,70
+

Universele aanstuurunit

De AN0030 is een universele aanstuurunit voor voertuigen welke reeds een centrale portiervergrendeling hebben, maar deze op afstand middels een handzender willen bedienen.
Het is een super universeel product welke op elke 12 Volt type voertuig gemonteerd kan worden. Snel en gemakkelijk gemonteerd!
Wat moet er gebeuren om van het comfort van de radiografische afstandsbediening AN0030 te kunnen genieten? Géén grote inspanning! De inbouw van de AN0030 wordt in feite reeds gerealiseerd door de montage en de aansluiting van de ontvanger aan bijvoorbeeld de centrale portiervergrendeling. Voordat daadwerkelijk aan de inbouw begonnen wordt, dient voor de ontvanger een geschikte, dus vrij makkelijk toegankelijke plek voor montage gekozen te worden. Onder het dashboard, in de tunnelconsole, of zelfs achter het dashboardkastje zijn hiervoor goede mogelijkheden. Met behulp van het aansluit- en stekkerschema kan hier de ontvanger geïnstalleerd worden. De aansluitingen van de ontvanger aan bijvoorbeeld module van de centrale portiervergrendeling, verloopt het snelst als de originele technische schema's geraadpleegd worden.Deze schema's vindt u op onze support site,wij adviseren U de functies van de aanstuurverbindingen tussen de stuureenheid van de centrale portiervergrendeling en het portier met behulp van een voltmeter door te meten.als u de aansluit gegevens goed doorneemt dan wordt de aansluiting bijna een routine klus.
U kunt nu volop genieten van het nieuwe comfort met de radiografische afstandsbediening!

Kenmerken:
2 handzenders - alle soorten van centrale portiervergrendeling aansturing - aansturing knipperlichten - zeer compacte unit - 3 jaar volledige garantie -